avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua. In cazul in care o persoana se gaseste in ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua. In cazul in care o persoana se gaseste in afara localitatii ...

Buna ziua. In cazul in care o persoana se gaseste in afara localitatii carantinate din alte motive decat cele profesionale, dar locuieste in zona carantinata, poate sa intre oricand in zona carantinata? Daca da, in baza carui motiv din declaratia pe proprie raspundere? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:48, 6 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca cel mai probabil e motivul : "ingrijirea sau administrarea unei proprietati din alta localitate". Probabil va trebui gasita o justificare pentru prezenta in afara localitatii carantinate, unde se va intoarce.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, Îmi puteți spune va rog dacă administratorul și ... andra-celia andra-celia Bună ziua, Îmi puteți spune va rog dacă administratorul și asociatul unei firme trebuie sa aibă contract de angajare? In cazul în care localitatea unde ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața, in ce condiții trebuie dovedit agentului de ... mariustz mariustz Bună dimineața, In ce condiții trebuie dovedit agentului de politie motivul pentru care întru într-un oraș aflat în carantina? Asta seară, a ... (vezi toată discuția)
Situatia de calatorie intra-judeteana dupa 15 mai CUchina12 CUchina12 Buna ziua, O intrebare specifica care ar putea fi de ajutor mai multora (cu probleme similare). Pe data de 15 sau 16 trebuie sa fac urmatoarele: 1.Sa merg ... (vezi toată discuția)