avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, as dori sa stiu de ce acte as avea nevoie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, as dori sa stiu de ce acte as avea nevoie pentru a ...

Buna ziua, as dori sa stiu de ce acte as avea nevoie pentru a construi un balcon la parter, este vorba de un balcon fara fundatie! Multumesc ! O zi buna!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:38, 12 Decembrie 2020
Teoretic pentru a putea executa extindere balcon este necesar sa executati proiect tehnic,sa obtineti autorizatie de constructie,certificat de urbanism
Fiind vorba despre parter,este obligatoriu ca modificarea sa detina fundatie ancorata de structura de rezistenta a imobilului de locuit in comun
Aveti nevoie de acte ca si cum ati construi o casa, si chiar mai mult decat atat. Plus aprobari de la asociatie, vecini, etc, ca sa obtineti autorizatia de construire. Amenzile merg pana la 20.000 euro si desfiintarea lucrarii pe banii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Construire perete despartitor BOSKY BOSKY Buna ziua, pentru a construi un perete despartitor din BCA am.nevoie de autorizatie? (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu stiu daca mai este activa aceasta pagina dar as ... IceTea IceTea Buna ziua, nu stiu daca mai este activa aceasta pagina dar as avea o intrebare: Locuiesc intr-un apartament la etaj 1 si as dori extinderea dormitorului ... (vezi toată discuția)
Aprobare garaj marbostgms marbostgms Doresc ca in prelungirea casei (un perete comun) sa-mi construiesc un garaj. Va rog sa-mi spuneti de ce aprobari am nevoie, pentru a nu cadea in abatere, desi ... (vezi toată discuția)