avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am primit decizie medicala gradul 3 în data de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am primit decizie medicala gradul 3 în data de 10.12.2020, am ...

Am primit decizie medicala gradul 3 în data de 10.12.2020, am prezentat-o angajatorului în data de 11.12.2020, pot sa lucrez in continuare cu norma intreaga până la primirea deciziei pensiei de invaliditate gradul 3, angajatorul nu vrea sa modifice norma la 4 ore.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 15 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti sa lucrati cu norma intreaga ...
Multumesc, exista un act normativ prin care este obligat sa-mi modifice norma de lucru, la cel mult 4 ore.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Obligativitatea nu exista prevazuta in acte normative.
Multumesc.
Multumesc, dar sa lucrez in continuare cu norma intreaga este corect, daca am prezentat decizia medicala angajatorului.

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gradul iii 51971 51971 Buna seara.Astazi am fost la comisia de sector si am inaintat dosarul pentru pensie de invaliditate gradul III. Daca dosarul va fi aprobat care sunt primii ... (vezi toată discuția)
Pensia de gradul 3 blondu3000 blondu3000 Buna.Ma numesc Manea Petru Iulian ,sunt din Hunedoara si in prezent lucrez la jumatate de norma la primaria Hunedoara in departamentul de la Gr.Zoologica ... (vezi toată discuția)
Contract de munca carmenliv carmenliv in cazul in care un salariat este propus pentru pensionare - invaliditate gradul III (cu drept de munca 4 ore/zi), ce se intampla? - Este incetat ... (vezi toată discuția)