avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat

Salutare tuturor!Am o intrebare daca ma poate cineva ajuta sau indruma,in data de 01.09.2008 mi s-a ridicat permisul pt alcoolemie(0,53 la aparatul etilotest)si viteza de 144 pe DN E60,mi s-au recoltat probe biologice.am fost sa platesc taxa la IML Prahova pt grabirea rezultatului la analize dar mi s-a spus ca e prea tirziu ca deja factura de la analize a fost data mai departe.Pina in ziua de azi 28.12.2009 eu nu mai stiu nimic de dosar.Am mai revenit cu un telefon si acelasi raspuns nu sint fonduri.Care ar fi urmarile de pe urma acestei prostii ale mele si ce as putea face ?deja a trecut 1an si 5 luni.
Cel mai recent răspuns: Cristina Oros , Avocat 15:44, 25 Ianuarie 2010
achita taxa pentru IML , depune o cerere scrisă împreună cu dovada achitării taxei și vei obține soluționarea mai rapidă a dosarului ..., altfel o să aștepți mult și bine...Deci cel mai bine este să achiti taxa de expertiza la IML

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura mai departe dupa ce am platit taxa de 160 ron tudorflorin tudorflorin Buna ziua ! Am platit taxa de recoltare probe de sange la IML si nu stiu ce trebuie facut mai departe , precizez ca sunt din Bucuresti . Trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.53 aer expirat ionutx ionutx buna ziua. Am fost depistat cu o alcoolemie de 0.53 in aer expirat, mi-au fost recoltate probe biologice iar acum trebuie sa astept rezultatul. Imi poate ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla mai repede daca sunt infractor sau am savarsit o contraventie? cetateanulrebel cetateanulrebel Acum 2 luni am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere si la verificarea alcoolemiei cu aparatul etilotest a iesit putin peste limita de 0.4 in aerul ... (vezi toată discuția)