avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Sprijin 2500 lei pentru telesalariati part time
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Sprijin 2500 lei pentru telesalariati part time

Buna ziua,

Intrucat s-a publicat legea 282/2020 privind extinderea sprijinului de 2500 lei/telesariat si pentru perioada starii de alerta, va rog sa ma ajutati cu 2 nelamuriri.

1. daca un angajat lucreaza part-time la 2 firme, se poate ca fiecare firma sa aplice pentru acest sprijin? Una dintre ele cu dovada achizitionare laptop si cealalata imprimanta si soft?

2. desi se lucreaza inca din starea de urgenta in regim de telemunca, modificarea in Revisal s-a facut la inceputul lunii decembrie. Cererea pentru acordarea sprijinului de 2500 lei se poate depune doar dupa trecerea celor 15 zile lucratoare?Se poate depune cerere acum, daca modificarea privind telemunca este pe termen nedeterminat?
Ultima modificare: Luni, 14 Decembrie 2020
feliciaND, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:41, 16 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In opinia mea, cererea pentru acordarea sprijinului de 2500 lei se poate depune doar dupa trecerea celor 15 zile lucratoare ....depunerea ei mai devreme da posibilitatea AJOFM-ului sa constate ca nu exista o activitate de telemunca de cel puțin 15 zile lucrătoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2500 lei ajutorul de telemunca in starea de alerta pentru alti angajati decat cei pentru care s-a obtinut pentru starea de urgenta apetra apetra Am beneficiat de ajutorul de telemunca pentru angajati in starea de urgenta. In starea de alerta am mai angajat oameni, au revenit angajati din concediu ... (vezi toată discuția)
In perioada starii de alerta au fost 14 persoane in telemunca,dar ... attila.fazakas attila.fazakas in perioada starii de alerta au fost 14 persoane in telemunca,dar momentan sunt doar 5, se poate cere pentru 14 persoane cate 2500 lei,sau doar celor care inca ... (vezi toată discuția)
Sprijin financiar telemunca in perioada starii de alerta Andrei_B3001 Andrei_B3001 Se acorda cei 2.500 lei sprijin financiar pentru telemunca si in perioada starii de alerta sau numai pentru ce a fost in perioada starii de urgenta? (vezi toată discuția)