avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Probleme la locul de muncă
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Probleme la locul de muncă

Bună ziua! Am întâmpinat următoarea situație la locul de muncă: pe data de 2 decembrie am anunțat la serviciu faptul că sunt însărcinată, după o discuție mai tensionată cu șeful care era nemulțumit că nu am stat într-o zi peste program și alte diverse lucruri nesemnificative. La finalul acelei zile, a dezvăluit întregului colectiv că sunt însărcinată și m-a umilit cu diverse replici în fața colegilor (că l-am sfidat cu foile care atestă că sunt însărcinată, că nu mai am ce discuta cu el). De pe data de 3 decembrie, am fost mutată în bucătăria firmei unde stau pe un scaun de bucătărie incomod și într-un frig crâncen, mi s-au retras toate responsabilitățile din fișa postului fără acordul meu, nu mai dețin un laptop care este esențial pentru desfășurarea activității mele, nu mai primesc bani pentru mâncare și mă ocup cu orice altceva, dar nu cu ce ar trebui și pentru ce am fost angajată. Totul a culminat cu ziua de ieri, când toți colegii au primit salariul, în afară de mine. Menționez că în această perioadă nu am semnat niciun act adițional la contract și nu am fost înștiințată de nicio schimbare. Ce ar trebui să fac în această situație și care sunt pașii de urmat pentru a rezolva problema?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 16 Decembrie 2020
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va voi raspunde cat mai sincer: sa va cautati avocat specializat pe dreptul muncii si sa luati pielea de pe ei.

Absolut tot ce patiti contravine prevederilor din Codul Muncii. Practic, sunteti izolata, vi se ingradeste posibilitatea de a va desfasura activitatea conform fisei postului, probabil si hartuire morala, etc.. Mai mult, neachitarea drepturilor salariale iarasi este un aspect extrem de grav.

Foarte important: ati anuntat in scris angajatorul ca sunteti insarcinata? Daca da, sa va pastrati un exemplar dupa adresa cu nr. de inregistrare.

Toata situatia dvs. este si de competenta ITM-ului, dar sfatul meu sincer este sa va cautati avocat specializat pe dreptul muncii. Daca lucrurile stau intru totul asa cum ati mentionat, nu cred ca veti pierde (slam-dunk).
Da, am anunțat în scris angajatorul și am dovada acestui lucru. Din câte am reușit eu să mă informez, HR-ul din firmă trebuia să anunțe medicul de la medicina muncii și nu știu dacă acest lucru s-a întâmplat. Până acum ar fi trebuit să fie evaluate condițiile în care lucrez și, din păcate, nici asta nu s-a întâmplat.

Cred că cel mai important este că cele relatate pot fi dovedite. Există e-mailuri, poze, video și martori, dar mă gândesc cum e posibil să câștig când 80% dintre angajați sunt absolvenți de drept și avocați cu o influență foarte mare.

Company Advising a scris:

Va voi raspunde cat mai sincer: sa va cautati avocat specializat pe dreptul muncii si sa luati pielea de pe ei.

Absolut tot ce patiti contravine prevederilor din Codul Muncii. Practic, sunteti izolata, vi se ingradeste posibilitatea de a va desfasura activitatea conform fisei postului, probabil si hartuire morala, etc.. Mai mult, neachitarea drepturilor salariale iarasi este un aspect extrem de grav.

Foarte important: ati anuntat in scris angajatorul ca sunteti insarcinata? Daca da, sa va pastrati un exemplar dupa adresa cu nr. de inregistrare.

Toata situatia dvs. este si de competenta ITM-ului, dar sfatul meu sincer este sa va cautati avocat specializat pe dreptul muncii. Daca lucrurile stau intru totul asa cum ati mentionat, nu cred ca veti pierde (slam-dunk).

5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio importanta ce sunt angajatii. Eu v-am spus ce puteti face: va angajati avocat specializat pe dreptul muncii si va faceti dreptate.

Pentru linistea dvs., puteti apela la o casa mai mare de avocatura - specializata pe dreptul muncii (in Bucuresti exista cateva Societati foarte bune) si va garantez ca degeaba sunt angajatii absolventi de drept - pentru ca nu au cum sa isi exercite influenta.

Toate sfaturile sunt sub amendamentul ca tot ce ati spus este real. Atitudinea angajatorului - daca faptele sunt reale - va fi in mod cert sanctionata, dar repet: nu incercati sa va faceti singura dreptate, ci apelati la ajutor de specialitate - pentru ca este evident ca angajatorul incearca sa va destabilizeze si emotional si financiar - pentru a renunta la locul de munca.
Ultima modificare: Miercuri, 16 Decembrie 2020
Company Advising, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Deciziile unilaterale de modificare a c.i.m. pot fi atacate in instanta ..Tribunalul in raza caruia aveti domiciliul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Femeia gravida la locul de munca ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Au voie angajatorii sa ma oblige sa invat pe o alta colega (care imi va lua locul dupa ce voi intra in concediu de maternitate) in timp ce sunt ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea studiilor un lucru greu de obtinut in romania tara tuturor "posibilitatior" alexandra_ism alexandra_ism Ar trebui cred sa adaug acest subiect la lista de anomalii, pentru ca eu una asa ceva nu am cum sa concep , (tin sa fac stiut faptul ca nu sunt de ... (vezi toată discuția)
Concediere cata272 cata272 Sunt angajata la o societate comerciala,din 24 aprilie sunt in concediu medical , iar angajatorul refuza sa-mi plateasca concediu, de asemenea din decembrie nu ... (vezi toată discuția)