avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Depunere acte contestatie avertisment scris
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Depunere acte contestatie avertisment scris

Buna ziua!
Ce acte (si taxe, etc.) sunt necesare la depunerea la registratura a unei contestatii pentru un avertisment scris?
Cel mai recent răspuns: emilpan , utilizator 17:21, 17 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,

Nu plătiți taxă de timbru, depuneți contestația împreună cu toate înscrisurile sau alte probe de care înțelegeți să vă folosiți.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actiunea este scutita de plata taxelor judiciare.

Depuneti :
- contestatia, in dublu exemplar
- copie decizie sanctionare , in dublu exemplar
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt pasii pentru a contesta o sanctiune disciplinara? jonny81 jonny81 buna ziua sunt functionar public si am primit o sanctiune disciplinara pe un motiv cred eu penibil am fost gasit fara cascheta de sef cand a venit in control ... (vezi toată discuția)
Sanctiune scrisa busu_nicoleta busu_nicoleta Am fost sanctionata cu o sanctiune scrisa zilele trecute pt ceva ce am facut dar la insistentele directorului. Pot contesta aceasta sanctiune si cum trebuie ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie penalizare 5% din salariu siddhis siddhis Salutare, Cum ar trebui formulat contestatia, pentru astfel de cazuri? Decizia s-a luat pe neasteptate, dupa ce patronul a venit in punctul de lucru, s-a ... (vezi toată discuția)