avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Perioada garantie lucrari desfiintate constructii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Perioada garantie lucrari desfiintate constructii

Ce garantie pot solicita intr-un contract de lucrari pentru lucrarile de desfiintare a unei constructii si care este baza legala?
Nu voi construi imediat dupa desfiintare si vreau sa ma asigur ca in momentul in care voi proceda pentru sapaturi nu gasesc ingropate resturi din vechea constructie.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 00:10, 28 Decembrie 2020
Nu stiu ce intelegeti dvs prin garantii.
Garantii in limbaj popular se traduce in clauze contractuale in limbaj juridic.
Iar garantii in limbaj juridic sunt strict si limitativ prevazute de lege.
Opinia mea este , sa va asigurati ca antreprenorul accepta asemenea pretentii din partea dvs , ...ca sa nu muncim degeaba.
Sfatul este sa va exercitati dreptul de control al executarii lucrarii pe parcursul demolarii si asta este solutia. Oricum la sfarsit se semneaza un proces verbal de receptie, care teoretic ar lipsi de efecte garantiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comercial- obligatie de a face ContSters189303 ContSters189303 Buna ziua, In cazul unui contract de antrepriza, beneficiarul refuza sa semneze situatia de lucrari, procesul verbal de receptie finala dupa ce antreprenorul ... (vezi toată discuția)
Contract in conditii lump sum andr33apn andr33apn Care sunt prevederile unui contract in conditii lump sum? Va multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Valoare neexecutata: cum se stabileste? se face zilnic evaluare? nrobert13 nrobert13 Am un contract de antrepriza, in care clauza de penalizare in caz de intarziere specifica faptul ca, antreprenorul trebuie sa plateasca x% penalizari pe zi din ... (vezi toată discuția)