avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, articolul 72, aliniatul 1 din OUG 70/2020 ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, articolul 72, aliniatul 1 din OUG 70/2020 mai este ...

Buna ziua, articolul 72, aliniatul 1 din OUG 70/2020 mai este in vigoare, se mai aplica ?
" (1)Pe perioada starii de alerta , operatorii de transport si distributie energie electrica si gaze naturale asigura continuitatea furnizarii serviciilor , iar in situatia in care este incident un motiv de debransare/deconectare , amana efectuarea acestei operatiuni pina la incetarea starii de alerta."
Deoarece nu am achitat debitul restant de 300 lei la timp , compania de gaz a debransat contorul de gaz luna trecuta, iar luna aceasta a facturat serviciul de deconectare , reconectare in suma de 270 lei.
Vreau sa stiu daca pot face o notificare sau nu, pentru scaderea acestei sume din factura viitoare.
Va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
celeonora, utilizator
Cel mai recent răspuns: celeonora , utilizator 18:29, 29 Decembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este in vigoare acest text de lege.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos, i-am notificat ca nu sunt de acord cu privire la suma facturata privind deconectarea/reconectarea. Pe buletin au bifat SIGILARE,nu sistare sau limitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua pot fi deconectat de electrica pe perioada starii de ... cretzu1234 cretzu1234 BUNA ZIUA POT FI DECONECTAT DE ELECTRICA PE PERIOADA STARII DE ALERTA? DIN CATESTIU NU SE POATE VA ROG SA MA AJUTATI.MULTUMESC ANTICIPAT (vezi toată discuția)
Buna seara, se da urmatoarea speta: - apartament, bun in proces ... mariana_d mariana_d Articolul 72 alin (2) din OUG 70/2020 a fost abrogat/modificat? Buna seara, Se da urmatoarea speta: - apartament, bun in proces de partaj. Pentru ... (vezi toată discuția)
Referitor la garantie (rebransare gaz) danafancsali danafancsali - In data de 13 august 2013 a fost intrerupta furnizarea gazelor naturale la adresa sus mentionata datorita neachitarii facturilor reprezentand contravaloarea ... (vezi toată discuția)