avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara , am o mare nelămurire . Am primit o ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara , am o mare nelămurire . Am primit o executare silita ...

Buna seara , am o mare nelămurire . Am primit o executare silita pentru programul de vizita al fostului concubin pe care îl are impreuna cu minorul, motivarea fiind ca nu il respect, lucru total neadevărat!!!!! Si obligatia de a il duce pe minor la sediul acestora pentru a fi luat de tatăl său in Ajun de Crăciun, conform programului . De asemena, sunt obligată la plata unei sume de bani, intrebarea mea este daca aceste cereri se pot face fara a aduce probe in sensul motivarii si care sunt demersurile pentru a depune contestatie pentru ca sincer nu doresc să plătesc o sumă de bani pentru un lucru pe care nu l-am facut si pe care desigur ca il pot dovedi .
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 18:22, 30 Decembrie 2020
buna. nu sunt in domeniu juridic insa, judecand dupa ceea ce ziceti ar fi cuvantul lui impotriva cuvantului dvs deci cu siguranta vor fi necesare probe, martori etc
Trebuie sa mergeti la avocat ca sa va lamuriti si sa analizeze probele.
Problema este aceea ca si avocatul va costa bani.
Nu aveti ce face decat sa va prezentati cu minorul acolo, cu sau fara avocat.

Se poate face o contestatie la executare dar ar putea fi un proces cu mult mai dificil decat pare si ati avea nevoie si de avocat foarte bun ca sa rasturnati tot..
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
contestati executarea, aveti termen 15 zile sa depuneti contestatia de cend ati primit somati aaia.
ce program are tatal si cand nu s-a respectat vizita.?
Ultima modificare: Duminică, 20 Decembrie 2020
gi-jane2, moderator
Pai e simplu, respectați programul de relații personale și nu se întâmplă nimic
Doamnă, trebuie să dovediţi că în zilele acelea de program, dvs. aţi permis tatălui să beneficieze de dreptul său la relaţii personale cu copilul şi că domnul a cerut executarea silită în mod abuziv. În continuare, ţinând cont de intenţiile malefice ale domnului tată, de spoliere financiară a dvs., asiguraţi-vă la fiecare zi de program cu martori şi înregistrări, pentru a contracara acuzaţiile domnului.Sunt foarte mulţi tătici care se folosesc de martori mincinoşi pentru a-şi acuza fostele soţii, pentru simplul fapt că din dreptul lor de vizită, pot obţine venituri nemuncite, din munca mamei. Dvs. aveţi venituri mari? De obicei, mamele cu venituri peste medie sunt acuzate de nerespectarea programului de relaţii personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna fara program prestabilit de vizitare tzapone tzapone din 8 decembrie exita o hotarare prin care custodia asupra minorului este comuna insa nu mi s-a acordat si un drept de vizita. are dreptul fosta sotie sa imi ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor executare silita progam de vizitare minor maraispas1 maraispas1 va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am o ordonanta presedentiala definitiva si irevocabila prin care s-a stabilit domiciliul copilului la mine si ... (vezi toată discuția)