avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Vaccinuri primite in viata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Vaccinuri primite in viata

Buna, as dori sa ca intreb unde pot sa aflu ce vaccini am primit in viata mea? Sunt undeva stocate la doctor?numai sunt in tara si nu pot sa ma prezint personal, cartea de sanatate am pierdut de multi ani. Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:28, 21 Decembrie 2020
Vacinurile facute sunt mentionate in dosarul medical existent la medicul de familie. Daca nu mai sunteti in tara puteti cauta pe respectivul medic si poate mai are in arhiva dosarul dvs.
Situatia vaccinarilor efectuate ar trebui sa existe la DJSP in fiecare perioada cand s-au efectuat vaccinurile respective. Greu de crezut ca mai gasiti respectivele situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum îmi pot recupera fișa mea cu vaccinurile făcute în copilărie? am nevoie de ea pentru angajare într-un stat ue și nu reușesc s-o găsesc anieladabija anieladabija Buna ziua! Cum pot recupera, va rog, fisa mea cu vaccinurile facute in copilarie? Am nevoie de ea pentru angajare intr-o alta tara europeana. Am intrebat la ... (vezi toată discuția)
Cum pot ataca o eventuala lege a vaccinarii? SimonaAn25 SimonaAn25 Avand in vedere faptul ca actualul proiect de lege privind vaccinarea incalca multe drepturi si libertati, incalcand si constitutia României, ce actiuni ... (vezi toată discuția)
Vaccinarea obligatorie?! mihaelush mihaelush am decis sa nu imi vaccinez fetita si asta vad ca incepe sa-mi dea dureri de cap in ceea ce priveste legea.au hotarat sa fim amentati cei ce nu vor sa-si ... (vezi toată discuția)