avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... ANAF- impozit cont adsense
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

ANAF- impozit cont adsense

In calitate de persoana fizica, detin un cont adsense de unde incasez venituri atat de pe site-ul personal cat si de pe canalul de Youtube. Va rog mult sa ma ajutati cu procedura legata de ANAF. Se declara aceste venituri, se impoziteaza, in conditiile in care platitle sunt facute de Google din Irlanda?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: REV-TAX CONSULTING SRL , Contabil 17:18, 23 Decembrie 2020
Buna seara,

Depinde ce conventie aveti pentru incasarea veniturilor.Daca prestati o activitate cu continuitate, va trebuie o forma de organizare legala PFA, SRL de ex si sa dati factura.Daca venitul e ocazional depuneti declaratia unica si platiti taxe CASS 10% daca veniturile sunt mai mari de 12 salarii minime, impozit 10%
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit anaf 2020 youtube Roxana  Popa Roxana Popa Buna ziua. As aprecia foarte mult sa mi se ofere un raspuns concret pentru acest lucru, respectiv: Am realizat in 2019 un venit din YouTube pana in momentul de ... (vezi toată discuția)
Activitate economica fara autorizatie automtics_rules automtics_rules Buna ziua, am avut ceva venituri din publicitate pe internet pe care le-am declarat la anaf ca si persoana fizica(neautorizata). Mai nou am auzit de la un ... (vezi toată discuția)
Tva incasari google adsense ionescugg ionescugg Salutare, Acum am observat ca anul trecut am depasit cota pentru inregistrare ca platitor de TVA (eu sunt persoana fizica - nu sunt autorizat). Am avut ... (vezi toată discuția)