avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... intrerupere activitate firma datorita covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

intrerupere activitate firma datorita covid

Buna ziua,
Sint titularul unei profesii liberale si in aceasta luna am fost in izolare 2 saptamini din cauza faptului ca am avut covid-19.
Primesc din partea statului vreo despagubire ,indemnizatie etc. pt cele 2 saptamini de izolare in care practic am intrerupt toata activitatea firmei?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 26 Decembrie 2020
Intrebati la Agenția Naționala pentru Ocuparea Forței de Muncă

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întrerupere activitate steef steef Buna ziua Am un pfa profesie liberală si as dori sa iau acel ajutor de la ajpis. In declaratia pe proprie răspundere se specifica ca firma si-a intrerupt ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de somaj AlexK AlexK Sunt curios daca pot imputernici pe cineva sa semneze odata pe luna in locul meu pentru indemnizatia de somaj. Are cineva idee de asa ceva? (vezi toată discuția)
Conditii pentru a beneficia de somaj eda09 eda09 beneficiaza de indemnizatia de somaj o persoana care acceseaza fonduri europene prin masura 141, si a avut un stagiu de cotizare de peste 19 ani neintrerupti ... (vezi toată discuția)