avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot afla daca o persoana a avut antecedente penale
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot afla daca o persoana a avut antecedente penale

Cum pot afla daca o persoana a avut antecedente penale siind numele si cnp-ul este vorba despre fostul soț care sustine ca are doar un dosar penal.pt conducere fara permis.Am auzit ca ar mai fi avut in trecut dosare pt furt.cum pot afla daca a mai avut dosare penale in trecut daca el ma minte si nul pot crede pe cuvant.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:05, 23 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti cum.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, antecedentele penale nu le puteți afla.
Doar firmele au drept de a cere cazierul judiciar dar antecedentele penale nu apar mereu in cazier.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda penala milles milles buna seara am si eu o problema pe care doresc sa o clarific. am fost urmarit penal din anul 2008 pana in anul 2011 cand s-a comunicat rezolutia ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pe rol calinflorea97 calinflorea97 Buna. Astazi am mers intr-o Instituție bancară pentru a aplica pentru un credit. Domna de acolo mi-a spus ca pe CNP-ul meu se afla un dosar penal pe rol in ... (vezi toată discuția)
Reabilitare cazier judiciar elenaulmeanu elenaulmeanu Buna ziua, Am scos un cazier judiciar ieri, am nevoie pentru angajare, si am avut neplacuta surpriza sa vad ca figurez cu o condamnare de 1 an cu inchisoare ... (vezi toată discuția)