avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1195 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara am și eu o intrebare că ce trebuie să ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara am și eu o intrebare că ce trebuie să fac dacă ...

Bună seara am și eu o intrebare că ce trebuie să fac dacă am provocat un accident cu victimă ușoară la data de 14 septembrie 2020 și încă nu știu nimica despre permisul meu de conducere
Se solutioneaza anul viitor daca depuneti diligente. In acest sens, formulati cerere urgentare solutionare.
Ultima modificare: Joi, 31 Decembrie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Bună ziua mă puteți ajuta cu ceva model de cerere de urgentare soluționării dosarului penal pentru permisul de conducere către parchet?
Am făcut un accident cu victimă ușoară și dosarul de la poliție a ajuns la parchet și aș vrea ca hotărârea definitivă a dosarului penal să o găsesc cât mai repede!
Ce aș putea să fac?
VĂ MULȚUMESC!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Se solutioneaza anul viitor daca depuneti diligente. In acest sens, formulati cerere urgentare solutionare.

Cererea de urgentare trebuie sa fie bine argumentata si se formuleaza in raport de situatia de fapt si de persoana dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutionare dosar penal mariandoru mariandoru Am avut un accident usor,urmat de un telefon la linia de urgenta 112,in urma acestui telefon mi sa suspendat permisul de conducere,dupa care am facut audiente ... (vezi toată discuția)
Valabilitate dovada de circulație Iulian95 Iulian95 Buna ziua! În luna martie 2020 am fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime(vinovat fiind eu) si mi s-a reținut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am provocat anul trecut un accident auto cu victima ... Patro Patro Bună ziua am provocat anul trecut un accident auto cu victima mi sa reținut permisul de conducere și am primit dovada fără drept de circulație. Am trimis ... (vezi toată discuția)