avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate lucra dacă sunt in ccc fără sa pierd ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate lucra dacă sunt in ccc fără sa pierd indemnizația ...

Se poate lucra dacă sunt in ccc fără sa pierd indemnizația ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:02, 28 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.

Asadar, 6250 lei net /an calendaristic este suma pe care o puteti realiza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. momentan nu lucrez, sunt in concediu de crestere copil ... @mihahd1984 @mihahd1984 Buna ziua. Momentan nu lucrez, sunt in concediu de crestere copil cu handicap. Intrebarea mea este daca pot sa realizez venituri in perioada aceasta. Adica ... (vezi toată discuția)
Angajare in timpul indemnizație de creștere a copilului ovysaan ovysaan Mă pot angaja daca primesc indemnizație de creștere a copilului?.menționez că nu am mai fost angajată.. pierd indemnizația sau mai primesc sporul acela ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca sunt in concediu de creștere copil, pot avea ... Maria Andreea Maria Maria Andreea Maria Buna ziua, daca sunt in concediu de creștere copil, pot avea si un contract de prestări servicii fără să fie afectată indemnizația? (vezi toată discuția)