Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

@mihahd1984 
	    	Utilizator

@mihahd1984 
	    	Utilizator	    

Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.
In speta, 6250 lei net /an calendaristic este suma pe care o puteti realiza.
~ final discuție ~
 Andreea092020	                   

Se poate lucra dacă sunt in ccc fără sa pierd indemnizația ? (vezi toată discuția)
	                    Andreea092020	                   

Se poate lucra dacă sunt in ccc fără sa pierd indemnizația ? (vezi toată discuția)

..sorin,	                   

Mă aflu în ccc, as dori sa știu dacă pot lucra că zilier sau part time? (vezi toată discuția)
	                    ..sorin,	                   

Mă aflu în ccc, as dori sa știu dacă pot lucra că zilier sau part time? (vezi toată discuția)

Maria Andreea Maria	                   

Buna ziua, daca sunt in concediu de creștere copil, pot avea si un contract de prestări servicii fără să fie afectată indemnizația? (vezi toată discuția)
	                    Maria Andreea Maria	                   

Buna ziua, daca sunt in concediu de creștere copil, pot avea si un contract de prestări servicii fără să fie afectată indemnizația? (vezi toată discuția)