avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Buna ziua. Societatea X intra in procedura de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Buna ziua. Societatea X intra in procedura de insolventa simplificata ...

Buna ziua.
Societatea X intra in procedura de insolventa simplificata iar lichidatorului judiciar, i se stabileste printre altele, si un onorariu fix de xxxx lei,fara sa se specifice daca suma respectiva este cu tva sau fara.Intrebarea mea este: Se va plati onorariul lichidatorului judiciar, doar strict suma ce este notificata in solutia instantei, sau acesteia i se va adauga si TVA de 19% ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: franky69 , utilizator 11:10, 29 Decembrie 2020
Vedeti daca va ajuta acest articol
Jurisprudenţă inedită CITR (8): în lipsă de menţiune expresă, onorariul practicianului include TVA?
[ link extern ]
Multumesc ptr raspuns dar, cred ca trebuia sa precizez ca este vorba de onorariul stabilit de instanta ptr lichidatorul judiciar(unde nu este specificat TVA) si nu de onorariul practicianului, pe care acesta il percepe ptr intocmirea dosarului de insolventa. ce trebuie depus ulterior la Tribunal. Sau, poate nu am inteles eu bine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Onorariu administrator judiciar la_geta la_geta Va supun atentiei urmatoarea problema: Societatea in care lucrez a depus cerere de intrare in insolventa in scopul reorganizarii judiciare, solicitand prin ... (vezi toată discuția)
Onorariu practician in insolventa SIMA LAURA SIMA LAURA Un practician in insolventa a fost numit lichidator intr-un dosar pe Legea 31/1990, fiindu-i stabilit un onorariu de 1000 lei. Ulterior acelasi practician a ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata in insolventa ContSters137516 ContSters137516 Buna ziua! Cum se recupereaza cheltuielile de judecata in insolventa? Trebuie cerute prin cererea de admitere a acreantei? Se mai pot cere dupa afisarea ... (vezi toată discuția)