avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Postat poze nud. In conditiile in care cineva a pus ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Postat poze nud. In conditiile in care cineva a pus niste poze nud cu fosta pe ...

In conditiile in care cineva a pus niste poze nud cu fosta pe facebook pe un cont fals. Aceasta a mers la politie si a acuzat persoana care a pus pozele. Politia a zis ca va face cercetari. Daca va fi gasit ip-ul de pe care a fost conectat contul fals de pe care s au postat pozele, persoana care le a postat poate sa nu recunoasca ca a fost ea? Chiar daca ip ul este al persoanei care a postat. Politia poate gasi ip ul unui cont de fb deja sters?
Cel mai recent răspuns: Claudiu3098 , utilizator 14:08, 30 Decembrie 2020
Răspunderea penala nu este înlăturată in caz de nerecunoaștere a faptei.
Depinde de probe daca nu recunoaște.
Ce poate pati daca este gasit vinovat respectivul in cel mai rau caz?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Răspunderea penala nu este înlăturată in caz de nerecunoaștere a faptei.
Depinde de probe daca nu recunoaște.

Daca sunt poze cu minori, e caz de puscarie. In orice caz, IP-ul este un indiciu asupra identitatii faptasului, nu o dovada.
Fata nu este minora. Ce ar putea sa pateasca vinovatul in cel mai rau caz? Am inteles ca poate lua de la 3 luni la 2 ani de inchisoare

tgeorgescu a scris:

Daca sunt poze cu minori, e caz de puscarie. In orice caz, IP-ul este un indiciu asupra identitatii faptasului, nu o dovada.

Dovezile dispar definitiv de pe Facebook in 90 zile de la stergerea contului, deci pana scoate Politia mandat s-ar putea sa nu mai fie nimic de cercetat acolo. Asta in cazul fericit in care se obosesc sa ceara mandat.

Conform acestei surse sunt doar 30 zile: [ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 30 Decembrie 2020
tgeorgescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum as putea dovedi ca o persoana a creat un cont fals de facebook ... lucian.moscaliuc.sv lucian.moscaliuc.sv Cum as putea dovedi ca o persoana a creat un cont fals de facebook si o denigreaza pe fosta sa sotie. Vrem sa o dam in judecata pentru calomnie si furt de ... (vezi toată discuția)
Internet dcozmaaa dcozmaaa daca sunt insultat de o persoana pe facebook, dar contul persoanei este fals, anonim, fara date personale, apoi acel cont este sters, cum pot actiona pt a il ... (vezi toată discuția)
Bună seara!! am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a ... Sabrinaina Sabrinaina Bună seara!! Am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a făcut un cont fals de facebook și a vorbit cu o anumită persoană, iar persoana respectivă ... (vezi toată discuția)