avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Postat poze nud. In conditiile in care cineva a pus ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Postat poze nud. In conditiile in care cineva a pus niste poze nud cu fosta pe ...

In conditiile in care cineva a pus niste poze nud cu fosta pe facebook pe un cont fals. Aceasta a mers la politie si a acuzat persoana care a pus pozele. Politia a zis ca va face cercetari. Daca va fi gasit ip-ul de pe care a fost conectat contul fals de pe care s au postat pozele, persoana care le a postat poate sa nu recunoasca ca a fost ea? Chiar daca ip ul este al persoanei care a postat. Politia poate gasi ip ul unui cont de fb deja sters?
Cel mai recent răspuns: Claudiu3098 , utilizator 14:08, 30 Decembrie 2020
Din ce am inteles fata este foarte hotarata sa se faca dreptate. Iar politia, a spus destul de clar ca se va descoperi vinovatul, ca se vor face cercetari, etc.
Asadar, deci daca tipul care a postat poze nud pe facebook de pe un cont fals, cu fosta lui, care este majora, este prins si gasit vinovat, unde se incadreaza fapta? Va ajunge la inchisoare tipul in cauza?

tgeorgescu a scris:

Dovezile dispar definitiv de pe Facebook in 90 zile de la stergerea contului, deci pana scoate Politia mandat s-ar putea sa nu mai fie nimic de cercetat acolo. Asta in cazul fericit in care se obosesc sa ceara mandat.

Conform acestei surse sunt doar 30 zile: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum as putea dovedi ca o persoana a creat un cont fals de facebook ... lucian.moscaliuc.sv lucian.moscaliuc.sv Cum as putea dovedi ca o persoana a creat un cont fals de facebook si o denigreaza pe fosta sa sotie. Vrem sa o dam in judecata pentru calomnie si furt de ... (vezi toată discuția)
Internet dcozmaaa dcozmaaa daca sunt insultat de o persoana pe facebook, dar contul persoanei este fals, anonim, fara date personale, apoi acel cont este sters, cum pot actiona pt a il ... (vezi toată discuția)
Bună seara!! am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a ... Sabrinaina Sabrinaina Bună seara!! Am și eu o scurtă întrebare, dacă cineva a făcut un cont fals de facebook și a vorbit cu o anumită persoană, iar persoana respectivă ... (vezi toată discuția)