ContSters478 
	    	Utilizator

ContSters478 
	    	Utilizator	    

ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

praetore 
	    	Utilizator

praetore 
	    	Utilizator	    

Capitan Capitan 
	    	Consilier juridic

Capitan Capitan 
	    	Consilier juridic	    

Ruff	                   

Buna ziua!
Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)
	                    Ruff	                   

Buna ziua!
Am fost implicat intro altercatie in care au mai fost implicati inca 5 persoane ,am batut o persoana care a venit neinvitata la o petrecere si ... (vezi toată discuția)

bubulina_nico	                   

prietenul meu ma batut fpoarte tare am scos un certificat medico legal ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a sta acolo unde ai este locul:(( va rog ... (vezi toată discuția)
	                    bubulina_nico	                   

prietenul meu ma batut fpoarte tare am scos un certificat medico legal ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a sta acolo unde ai este locul:(( va rog ... (vezi toată discuția)

Madalin92	                   

Buna ziua as vrea sa ma ajutati si pe mine ca am cateva nelamuriri. Sunt elev in cadrul G.R Sc. Energetic Campina sunt major implinind varsta de 18 ani. Acum 3 ... (vezi toată discuția)
	                    Madalin92	                   

Buna ziua as vrea sa ma ajutati si pe mine ca am cateva nelamuriri. Sunt elev in cadrul G.R Sc. Energetic Campina sunt major implinind varsta de 18 ani. Acum 3 ... (vezi toată discuția)