avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot obține copie a declarației date organului de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot obține copie a declarației date organului de urmarire ...

Cum pot obține copie a declarației date organului de urmarire penală in calitatea avută de reclamant.
Polițistul a refuzat sa-mi dea, iar procurorului de caz caruia i-am cerut acest lucru nu raspunde e-maiulului meu de solicitare, de acum 14 luni
Va multumesc
La multi ani si sănătate!
Cazul mă interesează, deoarece am fost excrocat cu circa 15.000 dolari, am acte doveditoare, dar organele de anchetă se fac că plouă
Din păcate am avut avocati(2) ce m-au reprezentat( sau mai bine zis nu m-au reprezentat) și acum nu pot dormi noaptea, gandind cum este posibil ca să ajung si furat și platind despagubiri
Multumesc tuturor celor ce mi-au dat răspunsuri.Din păcate nu stiu dacă să reiau cazul, cum anume , deoarece sant raspunsuri contradictorii.
Ca să fac plangere penală polițistului, nu știu ce este scris in declarația mea, deoarece nu am citit-o integral, dar am semnat-o.Mai de grabă pot aborda felul in care procurorul de caz, a cautat să aducă dovezi ref. la prescrierea datoriei prin trecerea timpului de 3 ani.Aici procurorul mi-a aratat că nu știe că datoria a devenit o promisiune de a primi jumatate dintr-un imobil, urmare intelegerii semnate de mine si debitor.
Am avut contract cu o d-na avocat ce primea jumatate din ce recupera.A facut plangerea penala( buna dupa parerea mea) dar a.... disparut!
Am avut contract cu-n domn avocat ce a primit 1/2 din bani specificand ca la sfarsitul anului 2019 primeste cealaltă jumatate promițând ca lunar mă tine la curent cu mersul plangerii.Nu am primit nimic lunar, mai mult procurorul a dat soluția in iunie 2019( spunând ca am fost înștiințat prin e-mail, lucru neadevărat( nici la domiciliul meu din Bucuresti nu a sosit ceva scris) nici dl avocat nu a primit nimic.In noiembrie 2019 , am contactat pe dl avocat ce m-a intrebat dacă facem un nou contract pentru 2020.Eu am cerut date asupra dosarului iar dansul mi-a trimis decizia procurorului de N.U.P. ce era de cateva luni datată!!!!
Nici vorba de Covid care să ingreuneze situația
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-am răspuns și în alta postare, chiar dacă am presupune ca fapta este infracțiune, deși pare un litigiu civil, a intervenit prescripția răspunderii penale.
Dacă consultați la început un avocat penalist, ati fi înțeles exact în ce poziție sunteti.
Ultima modificare: Vineri, 1 Ianuarie 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Xerocopii dosar penal in up. e posibil? Juilk Juilk Pot cere copiii dupa un dosar penal aflat in faza de UP? Eu fiind parte vatamata? sau am doar dreptul de-a studia dosarul? (vezi toată discuția)
Obligatie de a da o declaratie danaa1 danaa1 O persoana chemata la politie, este obligata sa dea declaratie fara sa vrea? Parca legea spune ca o persoana citata are dreptul de a nu face nicio ... (vezi toată discuția)
Am drept legal sã cunosc delcarațiile învinuiților? elenamarta elenamarta Am depus la Poliție o plângere, ca persoană vătămată și s-a deschis dosar penal. Poliția a luat declarații de la cei ... (vezi toată discuția)