Cum pot obține copie a declarației date organului de urmarire penală in calitatea avută de reclamant.
Polițistul a refuzat sa-mi dea, iar procurorului de caz caruia i-am cerut acest lucru nu raspunde e-maiulului meu de solicitare, de acum 14 luni
Va multumesc
La multi ani si sănătate!
Din păcate am avut avocati(2) ce m-au reprezentat( sau mai bine zis nu m-au reprezentat) și acum nu pot dormi noaptea, gandind cum este posibil ca să ajung si furat și platind despagubiri
Multumesc tuturor celor ce mi-au dat răspunsuri.Din păcate nu stiu dacă să reiau cazul, cum anume , deoarece sant raspunsuri contradictorii.
Ca să fac plangere penală polițistului, nu știu ce este scris in declarația mea, deoarece nu am citit-o integral, dar am semnat-o.Mai de grabă pot aborda felul in care procurorul de caz, a cautat să aducă dovezi ref. la prescrierea datoriei prin trecerea timpului de 3 ani.Aici procurorul mi-a aratat că nu știe că datoria a devenit o promisiune de a primi jumatate dintr-un imobil, urmare intelegerii semnate de mine si debitor.
Am avut contract cu o d-na avocat ce primea jumatate din ce recupera.A facut plangerea penala( buna dupa parerea mea) dar a.... disparut!
Am avut contract cu-n domn avocat ce a primit 1/2 din bani specificand ca la sfarsitul anului 2019 primeste cealaltă jumatate promițând ca lunar mă tine la curent cu mersul plangerii.Nu am primit nimic lunar, mai mult procurorul a dat soluția in iunie 2019( spunând ca am fost înștiințat prin e-mail, lucru neadevărat( nici la domiciliul meu din Bucuresti nu a sosit ceva scris) nici dl avocat nu a primit nimic.In noiembrie 2019 , am contactat pe dl avocat ce m-a intrebat dacă facem un nou contract pentru 2020.Eu am cerut date asupra dosarului iar dansul mi-a trimis decizia procurorului de N.U.P. ce era de cateva luni datată!!!!
Nici vorba de Covid care să ingreuneze situația
V-am răspuns și în alta postare, chiar dacă am presupune ca fapta este infracțiune, deși pare un litigiu civil, a intervenit prescripția răspunderii penale.
Dacă consultați la început un avocat penalist, ati fi înțeles exact în ce poziție sunteti.