Cum pot obține copie a declarației date organului de urmarire penală in calitatea avută de reclamant.
Polițistul a refuzat sa-mi dea, iar procurorului de caz caruia i-am cerut acest lucru nu raspunde e-maiulului meu de solicitare, de acum 14 luni
Va multumesc
La multi ani si sănătate!
Chiar av.penalist s-a recomandat cel angajat prin contract, ce trebuia să urmareasca dosarul penal pe parcursul anului 2019.Intelegerea prevedea să fiu înștiințat lunar de desfășurare cercetării.Penala s-a facut cererea, ca urmare a : 1.) Unui act cu semnatura falsă prin care debitorul a cautat sa scada suma de 10.000 dolari. 2) A incercarii de a scădea aceasta sumă prin santajarea mea, adică eu sa-i dau declarații că el mi-a dat acesti 10.000, dar trimitandu-i unei alte persoane și nu mie direct.Acest lucru l-am aratat procuraturii, existând ,, Intelegerea "semnată de mine creditor si de el debitor, scrisă si concepută de el . 3) Existand la dosar actul sub semnatura in care el propune si eu accept, ca datoria de 30.000 dolari, urmare a incapacității lui de plată să se schimbe in 1/2 din imobilul pentru care a cerut el banii, jumatate ce-mi revine si pentru care imi face acte!!!!Promisiune mincinoasă ,el văzând imobilul , incasand toți banii iar mie dandu-mi $20.000 in anul 2014 cu promisiunea ca-mi mai dă....Probleme grave, nesancționate de niște organe de urmarire penală, ce mi-au aratat pe parcursul declarației ce am dat-o, că vor să reducă cât mai mult din chitanțele sumelor date de mine debitorului.S-a facut chiar incercare de intimidare asupra mea pe parcursul declaratiei pe care am dat-o.Pentru aceste motive ( și încă altele) doresc sa citesc CE AM DECLARAT EU IN 2018 organului de urmarire penală ȘI CE A SCRIS EL.
Va multumesc pentru înțelegere.
Cu stimă