avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Detin un apartament la parterul unui bloc. in care nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Detin un apartament la parterul unui bloc. in care nu locuiesc ...

Detin un apartament la parterul unui bloc in care nu locuiesc decat o anumita perioada a anului datorita job-ului. In repetate randuri, apartamentul a fost "spart", efractia producandu-se pe la fereastra sufrageriei si a bucatariei (aflate una in prelungirea celeilalte).Pentru obtinerea autorizatiei de construire a unui balcon, care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc si care ar fi documentele pe care trebuie sa le procur? De la ce foruri se obtin acestea? Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 3 Ianuarie 2021
annahm11, utilizator
Cel mai recent răspuns: annahm11 , utilizator 10:03, 4 Ianuarie 2021
adica ce vreti sa construiti???
Un balcon
De la primarie- directia urbanism, trebuie sa obtineti autorizatia de constructie.
se face o cerere si se depune o documentatie tehnica intocmita de un arhitect.
Va multumesc pentru raspuns si timpul acordat! Un an bun!
Aveti 2 variante legale
Mai ieftin realizati gratii solide la cele doua camere sau demarati procedura de executare modificare cu extindere balcon care implica costuri substantiale
Realizati proiect tehnic,solicitati la serviciul urbanosm din primarie emitere autorizatie constructie si certificat de urbanism

Alte discuții în legătură

Modificare apartament...rog sfaturi Paraiah Paraiah Buna ziua am si eu cateva intrebari despre o modificare daca se poate. Stau intr-un apartament cu 2 camere in care bucatarie este delimitata de sufragerie ... (vezi toată discuția)
Desființare zid dintre bucătărie și balcon Ioana402 Ioana402 Bună ziua, Am cumpărat recent un apartament într-un bloc vechi și ne-am apucat de renovări. Bucătăria nu are geam, geamul de la bucătărie fiind de ... (vezi toată discuția)
Modificarea unui perete de rezistenþã într-un apartament luciamanta luciamanta Va rog să mă sprijiniţi in următoarea problemă: un vecin de palier cu mine, a realizat cu 5 ani in urmă o modificare in apartamentul său. Este vorba ... (vezi toată discuția)