avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua,as dori să știu câte mașini sunt permise ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua,as dori să știu câte mașini sunt permise să înmatriculezi,pe ...

Buna ziua,as dori să știu câte mașini sunt permise să înmatriculezi,pe o persoana cu handicap?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:20, 3 Ianuarie 2021
Buna ziua, nu stiu sa fie limita.
Scutiri insa, doar pentru una.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de inmatriculare persoana cu handicap Capone18 Capone18 Salut, Am si eu o problema. As dori sa achizitionez o masina neinmatriculata in Romania si ca sa nu mai platesc taxa de mediu(care mi se pare o prostie) vreau ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoane cu handicap Maricica1986 Maricica1986 Buna ziua. As fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea lamuri in cazul unor 3 legi/drepturi care imi sunt refuzate. Mai exact, as dori sa stiu daca: 1) ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit autovehicol persoana handicap Alfl Alfl Buna ziua, conform noii legi Legea nr. 193/2015 - modificarea Legii nr. 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap 1. ... (vezi toată discuția)