avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce acte sunt necesare pentru efectuarea unui stagiu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce acte sunt necesare pentru efectuarea unui stagiu profesional ...

Ce acte sunt necesare pentru efectuarea unui stagiu profesional pentru absolvenții de învățământ superior la ANOFM?
Am terminat facultatea acum 6 luni. Pot beneficia gratuit de el?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:38, 4 Ianuarie 2021
Legea nr. 335/2013 privind efectuarea stagiului pentru absolvenții de învățământ superior, cu modificările și completările ulterioare, are în vedere facilitarea învățării de către absolvenții de învățământ superior direct de la profesioniști încă de la începutul activității lor, în scopul de a ameliora tranziția de la educație la piața muncii cu asigurarea unui nivel decent de securitate socială și a unui loc de muncă de calitate.
Subvenţionarea angajatorilor care încheie un contract de stagiu - angajatorii care încheie un contract de stagiu în condiţiile acestei legi primesc lunar, la cerere, din bugetul asigurărilor pentru şomaj, pe perioada derulării contractului de stagiu pentru acel stagiar o sumă egală 2.250 lei, în limita fondurilor alocate cu această destinaţie. Angajatorii sunt obligaţi să menţină raporturile de muncă ale stagiarilor pe perioada contractului de stagiu încheiat în condiţiile Legii nr. 335/2013.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 335/2013 Daliborka Daliborka Buna ziua am fost azi la ITM sa intreb de lamurirea legii 335/2013 si de normele de aplicare din 04.06.2014 si mi-au zis ca tb sa fac obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Stagiu absolvenți - opțional? zxz19 zxz19 Buna ziua, Conf OUG 49/ 2014 art1.3 au obligația respectării legii 335/2013 doar angajatorii care [u]optează[/u] pt organizarea de stagii. Având in ... (vezi toată discuția)
Perioada de debut ioana1997 ioana1997 Buna ziua! Va rog sa imi spuneti care este perioada de debut, pentru un psiholog, angajat ca psiholog stagiar , intr-o primarie? Multumesc! (vezi toată discuția)