avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara recent am cumpărat o mașină am făcut ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara recent am cumpărat o mașină am făcut c-v și ...

Bună seara recent am cumpărat o mașină am făcut c-v și as dori sa știu dacă atunci când a scos fiscalul automat mi-a întrat mie la Financiar, sau doar atunci când merg eu sa o bag o voi avea la Financiar
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 16:02, 17 Ianuarie 2021
Și dacă nu o bag la financiar și vreau sa o vând asa mai departe ce probleme as putea întâmpina pe viitor? Menționez ca nu a fost înstrăinata în talon. Mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2021
Ștefan1236, utilizator
Problema ar fi că s-ar putea sa nu o puteți vinde, dacă nu aveți certificat de înmatriculare pe numele dvs.. În plus, după 90 de zile se suspendă și înmatricularea mașinii. Poliția poate ridica certificatul vechi de înmatriculare oricui circulă cu acea mașină.
Ultima modificare: Duminică, 17 Ianuarie 2021
latka, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract vanzare autoturism c0stel c0stel Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa gasesc o solutie potrivita pt o problema . Am achizitionat de la o ruda apropiata un autovehicul second hand destul de ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare auto iulianul iulianul Buna ziua, Sunt in situatia de a vinde un autoturism, duminica plec din oras si nu mai am timp sa merg la Administartia Financiara. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto fără fiscal User96 User96 Salut ! Am o problema de curând am achiziționat o masina dar la finalizarea contractului de v/c nu am primit fiscal. Urmând in zilele următoare sa ma ... (vezi toată discuția)