avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA fără sediu social?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA fără sediu social?

PFA fără sediu social?

Sunt profesor, dau meditații și vreau să intru în legalitate. Locuiesc cu părinții care, de teama că vor crește taxele pe impozitul apartamentului, nu vor să mă lase să îmi deschid PFA. Dau meditații online cu plată în cont. Cum pot intra în legalitate sau înființa un PFA fără sediu social?

Știu că SRL ar fi posibil dar nu aș realiza suficiente venituri cât să plătesc și un contabil
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 10:06, 5 Ianuarie 2021
Nu puteți presta activitate pe o formă legală fără a avea un sediu social. Trebuie să aveți un sediu social chiar dacă nu prestați activitate acolo ci la terți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen meditatii corinadascalul corinadascalul Buna ziua! Eu si sotul meu am infiintat un SRL pt servicii IT, birotica si papetarie. Eu sunt profesoara si as vrea sa intru in legalitate cu meditatiile, dar ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta cu sediu pfa AlexandraTalpalariu AlexandraTalpalariu Buna ziua, Am infiintat un PFA intr-un apartament cu doua camere in care locuiesc cu parintii. Imi desfasor activitatea la client, in sediul din Iasi, si nu ... (vezi toată discuția)
Infintare magazin online, srl cu sediu la un cabinet de avocatura. atomix60 atomix60 Buna ziua, doresc sa infintez un magazin online, cu care vreau sa vand produse electronice, calculatoare, telefoane, cabluri si tot ce tine de IT. Vreau sa ... (vezi toată discuția)