avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Prestez meditatii online de 10 ani fara a avea pfa ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Prestez meditatii online de 10 ani fara a avea pfa ...

Buna ziua. Prestez meditatii online de 10 ani fara a avea pfa sau firma. De 2 ani am ajuns la venituri substantiale si doresc sa intru in legalitate. Nu pot infiinta PFA sau II, deoarece nu am diploma in domeniul educatiei. Doresc sa infiintez un SRL pe cod caen 8559, alte forme de invatamant. Scopul este de a legaliza veniturile care deja exista, nu ma intereseaza sa dezvolt mai departe SRL-ul, ci doar sa facturez. Pe factura pot scrie orice? De ex "prestare serviciu" .... x lei. ?
Ultima modificare: Duminică, 3 August 2025
emil.alexandru, utilizator

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)
Srl centru meditatii - scutire de tva Mcmillan Mcmillan Buna ziua Doresc sa infiintez un SRL care va avea va obiect de activitate un Centru de Meditatii Online (Cod CAEN 8559 - Alte forme de învatamânt ... (vezi toată discuția)
Autorizare pfa pentru mediatii fara studii superioare denis_hada11 denis_hada11 Buna! As dori sa deschid o firma (SRL) de meditatii online. Mediatorii as vrea sa-i platesc prin PFA. Intrebarile sunt urmatoarele: 1. Am nevoie de ... (vezi toată discuția)