avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cred ca cineva din familia mea incearca sa imi faca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cred ca cineva din familia mea incearca sa imi faca rau, sa fiu ...

Cred ca cineva din familia mea incearca sa imi faca rau, sa fiu invinuit fara motiv de vreo fapta reprobabila prin lege, eventual sa infund chiar puscaria nevinovat. Cum pot afla daca sunt cautat pentru vreo fapta de care nu stiu? Exista undeva unde pot face search dupa numele intreg sau cnp? Multumiri.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:54, 8 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu trebuie sa va faceți griji daca sunteți nevinovat.
Va cautati avocat ca sa va însoțească la politie și nu veți avea probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie "surpriza" Bordi1 Bordi1 Buna seara! Astazi dimineata m-am pomenit cu postasul (care ma cunoaste) care mi-a inmanat o CITATIE din care reiese ca as fi inculpat penal intr-un ... (vezi toată discuția)
Furt de la societate elena26 elena26 sunt in somaj si am lucrat 2 saptamani la negru la o firma care am aflat ca activitatea firmei este suspendata si nu au nici punct de lucru deschis. si acum ca ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin - germania cella56 cella56 si eu am furat in germania dar la iesire din Karstadt ma oprit o civila nu stiam cine e si am facut pe prostu si am incercat sa plec .... ma imobilizat cu una ... (vezi toată discuția)