avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am urmatoarea întrebare. M-am căsătorit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am urmatoarea întrebare. M-am căsătorit cu soțul ...

Bună ziua! Am urmatoarea întrebare. M-am căsătorit cu soțul meu in urma cu 5 ani. La momentul căsătoriei am locuit împreună cu el in apartamentul pe care acesta il detinea, fiind propritar. Doar el. In urma unui nefericit accident soțul meu a decedat. El are din prima lui căsătorie o fiică. Noi împreună nu avem copii. Eu voi beneficia de cotă parte din apartament, nefiind in contractul de vânzare-cumpărare a apartamentului, dar in decursul timpului aducandu-mi aportul la întreținerea si renovarea lui sau va beneficia de tot doar fiica lui?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:35, 8 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Moșteniți 25% din apartament. Restul de 75% moștenește fica soțului decedat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de moștenire după tată decedat flde66 flde66 Tatăl meu s-au despărțit de mama mea in 1973. Ulterior s-a recăsătorit, noua soție avea o fiică din a căsătorie anterioară. In timpul acelei ... (vezi toată discuția)
Proprietar decedat, cine are drept la mostenire? florensya florensya Daca proprietarul unui apartament este decedat cine are drept l a mostenire? Mentionez ca a locuit initial cu sotia lui doar 5ani, au avut doi copii, dupaa ... (vezi toată discuția)
Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor ... Mantescu Mantescu Soțul meu are o moștenire de pe urma mamei fiind unicul moștenitor care rezultă din decesul mamei lui .Santem căsătoriți de 14 ani și în concubinaj ... (vezi toată discuția)