avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 140 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Întrucât nu am găsit nicăieri referiri la această ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Întrucât nu am găsit nicăieri referiri la această situație, ...

Întrucât nu am găsit nicăieri referiri la această situație, intreb aici. O persoană care este farmacist șef intr-o farmacie comunitară este obligat prin Legea Farmaciei să aibă un contract de 8 ore cu acea farmacie. Până aici,clar. Întrebarea este dacă norma de lucru a farmacistului șef este obligatoriu să se suprapună cu orarul farmaciei. Personalul farmaceutic lucrează cu publicul, deci orele de muncă ale personalului se suprapun cu orele in care farmacia este deschisa. Farmacistul șef are și atribuții administrative, are de întocmit acte contabile borderouri pt.retete etc, nu lucrează cu public.Poate sa se treacă în pontaj in intervale in care firma este închisă? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 10 Ianuarie 2021
Sunt ore suplimentare si chiar dacă nu lucrează cu publicul lucreaza.
Mulțumesc! Am uitat sa precizez că NU e vorba de ore suplimentare, ci de 2 ore din cele 8 aferente normei din contract, in care vreau sa lucrez decalat față de restul angajaților. Există vreo prevedere legislativă care să interzică asta?
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic
Nu există prevedere legislativă care să interzică asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pontaj la o farmacie denisa2011 denisa2011 Buna ziua, Am si eu o problema farmacistul nu poate parasi farmacia adica lucreaza de L-V 8 ore ep zi dar are program si sambata 4 ore? cum pot sa fac eu ... (vezi toată discuția)
Infiintare farmacie ramy84 ramy84 Ce conditii trebuie sa indeplineasca o persoana pentru infiintarea unei farmacii, astfel incat sa poata incheia contract cu Casa Nationala de Asigurari de ... (vezi toată discuția)
Cod caen pfa /pfi asistent farmacist catalina.p catalina.p Sunt asistent farmacist și doresc să imi deschid un PFA /PFI pentru asistent farmacie , pentru a lucra cu contract de prestari servicii intr-o farmacie ( ... (vezi toată discuția)