avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua,care este durata medie a unui proces de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua,care este durata medie a unui proces de partaj în ...

Bună ziua,care este durata medie a unui proces de partaj în România?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:18, 10 Ianuarie 2021
Cu tot cu cale de atac 1,6-2 ani în varianta optimistă 3-4 ani în varianta pesimista.Depinde de cate bunuri se împart,cat de aglomerată e instanța,e o chestiune si de noroc etc.In general se întârzie foarte mult si din cauza experților care realizeaza expertizele cu intarziere,din vina judecatorilor care redactează greu hotărârile etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu bunuri Marius Costel Marius Costel Salut eu si sotia dorim sa divortam insa nu ne putem intelege la valoarea pe care ea sa o achite pentru a ramane proprietar 100% pe imobilul in care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! eu, sora mea și unchiul nostru suntem intr-un proces ... Ioana_Andrei Ioana_Andrei Buna ziua ! Eu, sora mea și unchiul nostru suntem intr-un proces de partajare a moștenirii de la bunicii noștri, respectiv de la părinții unchiului. Eu si ... (vezi toată discuția)
Calea cea mai scurtă pentru ieșirea din indiviziune moștenire ... maria v maria v Calea cea mai scurtă pentru ieșirea din indiviziune moștenire cu cote egale când unul dintre cei doi moștenitori refuza să vândă proprietate. Exclusa ... (vezi toată discuția)