avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... PROGRAMUL RABLA
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

PROGRAMUL RABLA

Sunt Comanac DUMITRU 69 DE ANI COM. SANDULENI JUD. BACAU .
DACA POT BENEFICEA DE BONUL VALORIC FARA SAMI CUMPAR O ALTA NOUA MASINA PUTAND VINDE BONUL UNEI PERSOANE CARE CUMPARA O MASINA NOUA???
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 13:22, 9 Ianuarie 2010
Buna ziua,
Raspunsul este NU.
Conform prevederilor de Guvern, prin programul rabla, se incurajeaza achizitionarea de autoturisme noi si nu numai simpla vanzare a celor vechi.
Se zvoneste ca o sa fie o modificare a programului rabla si ca se vor putea folosi pana la 3 bonuri valorice pentru achizitionarea unui autoturism nou. Si ca bonurile nu vor fi nominale. Daca o sa fie asa, atunci veti putea da masina si sa vindeti bonul (problema este sa gasti cumparator...)
Din pacate de bonul valoric beneficiaza doar titularul certificatului de inmatriculare a autoturismului vechi predat.Va sfatuiesc ca sa cumparati masina noua cu banii de la persoana care vrea un nou autoturism dar inmatricularea se va face tot pe numele dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonuri valorice "rabla" - pot cumpara orice? teleman teleman a,m si eu o itrebare in legatura cu bonurile valorice care se dau pt rabla.este adevarat ca dak dai masina la rabla incepand de la 1 ianuarie 2010 iti da un ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina fier vechi ionut8888 ionut8888 cat iau pe o masina la ier vechi si daca pot sa o vand daca nu este pe numele meu dar am toate actele la ea (vezi toată discuția)