avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cum se inregistraza aceasta factura?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cum se inregistraza aceasta factura?

Am primit o fc de vanzare veche ani precedenti,societatea este cu impozit micro,tva anulat,dar cu obligatia colectarii si virarii la buget
Cum se inregistraza aceasta factura,cu ce data,ce declaratii am de facut,ce implicatii fiscale?
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod tva retras - facturare fara tva ?? andreeam2 andreeam2 Buna seara, am nevoie de un pic de ajutor. Daca pe 01.03.2022 pierd codul tva pentru nedepunere declaratii la timp, am urmatoarele situatii: 1. ce ... (vezi toată discuția)
Recuperare impozit pe profit camicami camicami 1. Daca la finele anului 2012, prin D.101/2012 societatea inregistraza impozit pe profit de recuperat, iar de 01.febr.2013 este obligata sa treaca la ... (vezi toată discuția)
Decizie de declarare in inactivitate primite de la anaf albu.andrei1985 albu.andrei1985 Buna ziua, Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema. Ca urmare a unei decizii de declarare in inactivitate primite de la ANAF incepamd cu data de ... (vezi toată discuția)