avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara! Am o intrebare.. Impreuna cu tatal meu, am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara! Am o intrebare.. Impreuna cu tatal meu, am facut ...

Buna seara!
Am o intrebare..
Impreuna cu tatal meu, am facut firma de transport marfa. Amandoi avem 50/50 dreptul. De curand, am luat atestatul pentru persoana desemnata. Intrebare : Pot avea calitatea de persoana desemnata in firma mea si in firma unchiului meu ?
Cel mai recent răspuns: adinaioana34@icloud.com , utilizator 20:04, 15 Aprilie 2021
Ordin nr. 980 din 30 noiembrie 2011
pentru aprobarea Normelor metodologice privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea și efectuarea transporturilor rutiere și a activităților conexe acestora stabilite prin Ordonanța Guvernului nr. 27/2011 privind transporturile rutiere

art. 15
...
(3) O persoană fizică poate avea calitatea de manager de transport la o singură întreprindere.
buna seara.. am si eu o intrebare..Managerul de transport trebuie sa se ocupe de obtinerea autorizatiilor......ITP ....etc... va multumesc anticipat.

Buna seara! Managerul de transport se ocupa de licente, copii conforme, cardul companiei, dosarul firmei, dosarul soferului si evident, dosarul lui ca si Manager.
askim kogeam a scris:

buna seara.. am si eu o intrebare..Managerul de transport trebuie sa se ocupe de obtinerea autorizatiilor......ITP ....etc... va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lucra ca manager de transport la mai multe companii? conform ... cri5tian cri5tian Pot lucra ca Manager de transport la mai multe companii? Conform COR 132439 Conducător activitate de transport rutier? Am găsit ceva articole (mai vechi, ... (vezi toată discuția)
Firma noua de transport intern si international petosticky1979 petosticky1979 Buna seara! am o mica nelamurire... la o firma de transport intern si international nou infiintata, pentru a face licenta de transport e necesar ca in ... (vezi toată discuția)
Norme metodologice Bossde_Boss Bossde_Boss Stie cineva daca au aparut ,,NORMELE METODOLOGICE pentru OG 11/2013 privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea şi efectuarea transporturilor ... (vezi toată discuția)