avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1380 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzare înșelăciune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzare înșelăciune

Buna seara,in primăvara anului 2020 am avut o discuție amicală cu o prietena prin care am stabilit săi oferim un ajutor fizic la renovarea unei case bătrânești .Am avut o înțelegere pe care am onorat-o de ambele părți .Acum la distanță de 9 luni,vine sa ne acuze de înșelăciune ,spunând ca prin altcineva ar fi cheltuit mult mai puțin și ca vrea o parte din suma înapoi .Ba mai mult vine sa ne acuze cu mizeri de genul:ITM ,munca la negru(a fost o înțelegere amicală ),înșelăciune .Ce sfat îmi puteți da.Va mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:32, 12 Ianuarie 2021
Nu va stresați.
Nu sunt probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune sau nu ciprianst ciprianst Buna ziua, Zilele acestea am trecut printr-o situatie deosebita care as vrea sa o clarific pentru mine. Un amic care isi deschide un bar doreste sa-si ... (vezi toată discuția)
Frauda comerciala ? alexpanait alexpanait Buna ziua, Am o problema si daca se poate as dori sa ma ajutati cu cateva sfaturi. In urma cu 2-3 luni am luat legatura prin email cu o persoana din Spania ... (vezi toată discuția)
Amenintare si abuz FxDum FxDum Buna seara, de ceva timp prietena mea s-a reimprietenit cu o foata colega de a ei. Aceasta prietena nu se intelege deloc cu familia ei. Dupa ceva timp ne-a ... (vezi toată discuția)