avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună seara! Cum pot proceda în cazul unui contract ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună seara! Cum pot proceda în cazul unui contract semnat de ...

Bună seara! Cum pot proceda în cazul unui contract semnat de mine la Vodafone în urma căreia am descoperit după semnarea acestuia( apăsând pe un link pe telefon) ca cele prezentate de angajata magazinului nu corespund cu cele scrise în contract. Am fost în magazin de doua ori sa cer rezilierea acestor abonamente introduse fără aprobarea mea cu o cerere scrisa, am primit nr de înregistrare dar ei tot ma ignora. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Mirea Ramona , utilizator 06:16, 14 Ianuarie 2021
cum, fara aprobarea dvs? nu ati semnat contractul?
Domnisoara avea contractul la ea iar eu eram pe scaun în fata ei și a spus ca o sa primesc doua mesaje pe telefon cu link-uri și în urma apărării acestor link-uri voi semna. Asa am făcut dar cele prezentate în oferta nu corespundeau cu cele scrise. Eu am dorit sa iau telefon nou în urma prelungirii abonamentului și în câteva luni sa plătesc ratele și sa revin la taxa inițială dar dacă ei mi au adăugat un abonament nou de 10euro și pe cel existent l au mărit de la 10 euro la 25 EUR fără sa îmi spună...

adriandimitriu a scris:

cum, fara aprobarea dvs? nu ati semnat contractul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vodafone deplorabil nea30 nea30 buna ziua.am o mare problema.sunt abonat vodafone de 2 ani de zile.in septembrie am mai facut un abonament.zilele trecute urma sa mi se inchida primul ... (vezi toată discuția)
Inselat de vodafone romania cosmindaniel12 cosmindaniel12 Buna ziua, In data de 11.09.2014, am fost contactat de angajatii Vodafone Romania. Mi-au propus semnarea unui contract pe 2 ani, pentru un abonament de ... (vezi toată discuția)
Contract la distanta diferit de oferta acceptata visinescu visinescu Am primit o oferta telefonica de la Vodafone pe care am acceptat-o (tel gratis + cartela Vodafone, pt care urma sa platesc 62 lei lunar, 2 ani fata de aprox 40 ... (vezi toată discuția)