avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am trimis către dumnevoastră o cerere înregistrată ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am trimis către dumnevoastră o cerere înregistrată în cadrul ...

Am trimis către dumnevoastră o cerere înregistrată în cadrul Biroului Arhiva CF Turnu-Rosu sub nr. 9/4/TR/1212/2015 și nu am primit pana în prezent nici un răspuns.
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 08:25, 13 Ianuarie 2021
Aici nici nu o sa primiti niciun raspuns. Incercati aici [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, as avea nevoie de un nr de contact sau adresa de ... olga1968 olga1968 Bună ziua, as avea nevoie de un nr de contact sau adresa de la arhiva Turnu Roșu sau dacă cineva a solicitat documente si a primit răspuns cum a procedat. ... (vezi toată discuția)
Care institutie imi va da adeverinta de grupa de munca Grosan Grosan Buna ziua, Pentru activitatea de 3 ani de stagiatura 1983-1986 la un Combinat de apa grea Turnu Severin ,dar detasata la Combinatul de Ingrasaminte Chimice ... (vezi toată discuția)
Teren neidentificat Mia3 Mia3 Cum se poate afla coala cf pentru un teren identificat doar pe harta topografica a orasului, marcat cu tus rosu? (vezi toată discuția)