avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Am sunat astazi la arhiva judecatoriei de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Am sunat astazi la arhiva judecatoriei de apel unde ...

Buna ziua! Am sunat astazi la arhiva judecatoriei de apel unde s a pronuntat hotararea mea pe care am si primit-o zilele acestea sa intreb daca dosarul meu s a intors la judecatoria de fond si cei de acolo au spus ca nu au sosit "dovezile" din partea celor doua parti la dosar pentru a putea fi trimis... In ce consta mai exact aceste dovezi? Despre ce este vorba? Va multumesc
Dovezile de comunicarea deciziei de apel. Asteptati intoarcerea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de fond Dana 14 Dana 14 Buna ziua!Am o mica problema..Un dosar trebuie sa se intoarca de la Curtea de Apel la prima instanta..Am tot sunat la Curtea de Apel si mi s-a spus ca luni a ... (vezi toată discuția)
Comunicare judecatoreasca neprimita timp de peste 1 an sorin67 sorin67 E vorba de un proces civil inceput cu o plangere depusa in instanta impotriva unui proces-verbal de contraventie de circulatie rutiera avand ca solutie a ... (vezi toată discuția)
Apel sentinta divort  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Sentinta de divort a fost apelata de fostul sot la judecatorie, instanta a declinat competenta in favoarea tribunalului. A trecut aproape o luna si nu am ... (vezi toată discuția)