avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna am si eu o nelămurire daca se poate sa ma ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna am si eu o nelămurire daca se poate sa ma lămuriți am ...

Buna am si eu o nelămurire daca se poate sa ma lămuriți am fost sa cumpăr o mașină second hand am verificat masina a fost ok acum sa trecem la acte asigurarea era valabilă în schimb itp nu mai era valabil..am fost la o stație itp cu vanzatorul sa facem itp dar nu ni sa dat itp pe motiv că era doar o parte din talon mai exact acea anexa unde se pun stampilele talonul nu era intreg vanzatorul a zis ca proprietarul posibil sa fi pierdut o parte din talon ceea ce mi se pare dubios a rămas sa il contacteze sa-i zică sa se duca la poliție să-l declare pierdut pt a putea face itp mentionez ca vanzatorul nu e proprietarul masinii cred ca e intermediar eu ce fac acum?E de cumpărat mașina dacă îi face itp sau nu?multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:10, 15 Ianuarie 2021
Cautati alta masina, nu s-au terminat masinile de vinzare second hand, in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto paul86 paul86 Salut, De vreo juma\' de an mi-am cumparat un auto second-hand. Masina a fost inmatriculata de vechiul proprietar, insa taxa a fost recuperata. eu nu dispun ... (vezi toată discuția)
Proprietar talon in arest Alex280594 Alex280594 Buna ziua! Am achizitionat o masina second hand acum cam 5 ani de la cineva din oras de pe olx,cand s-au facut actele de vanzare-cumparare au fost facute niste ... (vezi toată discuția)
Masina sh Coltoi Coltoi As dori sa cumpar o masina second hand inmatriculata in Romania. Ce documente imi sunt necesare? Multumesc! (vezi toată discuția)