avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

Exista posibilitatea de a afla de pe un site anume daca procesul de partaj a avut loc ?
Daca stiti nr dosarului si instanta competenta, da.Mai este posibilitatea de a cauta dupa numele unei parti , dar nu prea merge.
[ link extern ]
alegeti judetul
click-dosare
introduceti nr dosar sau nume parte si dati click pe cautare
Succes
Sigur , de pe site-ul www.just.ro , alegeti instanta si "nina1" arata scurt si concis cum ajungeti sa aflati daca s-a judecat partajul..

Aveti posibilitatea sa aflati din "portalul instantelor de judecata",astfel cu ati fost sfatuit sau mergeti personal la Arhiva instantei la care se judeca/s-a judecat cauza.
Pentru acestea va trebuieste sa stiti numele partilor si numarul dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta penala bso bso stie careva cum pot sa imi vad care este sentinta penala (vezi toată discuția)
Care este modalitatea de a afla daca am un proces pe rol? MIHAELA DUMITRESCU MIHAELA DUMITRESCU BUNA ZIUA. VA ROG MULT DACA PUTETI SA-MI SPUNETI,CARE ESTE MODALITATEA DE A AFLA DACA AM UN PROCES PE ROL, IN CAZUL IN CARE NU LOCUIESC LA ADRESA DIN ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu online daca a fost pronuntata o hotarare judecatoreasca? jean59 jean59 Am un proces judecat la tribunal si a ramas sa primesc hotararea judecatoreasca.Cum pot afla online care este decizia in acest caz, sau ce trebuie sa accesez ... (vezi toată discuția)