avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Citație. Bună ziua, am o situație pe care mi-am ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Citație. Bună ziua, am o situație pe care mi-am creat-o singura. Pe ...

Bună ziua, am o situație pe care mi-am creat-o singura. Pe o ruta regionala, aveam nevoie de o stație de la Blv. Biruinței - stația de metrou Pantelimon, în zona nu exista o toneta de bilete și aveam nevoie de orice vine pentru ca ma grăbeam foarte tare din cauza ca nu mergea mașina. Aveam cartela electronica, dar fără bani pe ea. Am fost prinsa de controlori și pentru ca nu aveam timp sa stau cu ei foarte mult le-am dat buletinul, în graba am luat doar buletinul și nu am luat și procesul verbal ( dar când mi-au înmânat buletinul nu au rupt și foaia pe care ele trebuia sa mi-o înmaneze), acum a venit o citație cu executare pentru suma de 500 de Ron. Întrebarea mea este daca se poate face ceva în acest caz? Adică în zona Oraș Pantelimon nu exista nici măcar o stație care sa aibă o toneta, și doar pentru o stație fiind și cooperativa sa primesc 500 de Ron este o aberație. Se poate cumva sa merg mai departe și sa anulez citație cu executare?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:29, 21 Ianuarie 2021
Faceți plângere împotriva procesului-verbal și solicitați înlocuirea sancțiunii amendă cu sancțiunea avertisment.
Plângerea unde se poate face? La judecătorie?
Cei de la STB spun ca ei nu se ocupa cu asa ceva.
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2021
Persoana :)), utilizator
Plângerea se face la Judecătoria pe raza căreia s-a săvârșit fapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exonerare amenda stb ClaudiusD3n ClaudiusD3n Acum 2 saptamani am fost acostat de un nesimtit controlor STB zicandu-mi ca nu am validat, desi validorul nu functiona corespunzator acesta m-a amendat cu suma ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb - fara acte danielw danielw Buna ziua, Am fost legitimat de controlori acum doua saptamani si aveam doar copia dupa buletin la mine, pe care le-am dat-o, pentru ca ma grabeam foarte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, astazi am urcat intr-un autobuz stb r din statia aeroport ... Mihai Bertan Mihai Bertan Buna ziua, astazi am urcat intr-un autobuz STB R din statia Aeroport Baneasa spre aeroportul Henri Coanda. Cand am ajuns in dreptul statiei de la Institutul ... (vezi toată discuția)