Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul pe cladire la un restaurant
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul pe cladire la un restaurant

Detinem un restaurant si suntem proprietari pe cladire. Din nefericire in anul 2020 am fost obligati sa tinem inchis cam 8 luni, din cauza restrictiilor din pandemie. Am primit o reducere de 50% pe perioada starii de urgenta. Dar nu e normal sa platim o suma destul de mare, ca impozit nerezidential, pe un spatiu pe care nu am avut voie sa-l exploatam. Normal ar fi sa se fi anulat impozitul pe proprietate pe toata perioada cat am fost inchisi. Bucuresti, sector 2.
Suntem obligati sa platim 1,5% din valoarea cladirii , pe tot anul 2020, chiar si in aceste conditii? Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit proprietate (restaurant-inchis covid) darius. darius. Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Am , pe firma, un spatiu comercial in Bucuresti , pe care il inchiriez unui restaurant. Din martie ... (vezi toată discuția)
Impozit nerezidential daria albu daria albu Detin un imobil cu destinatie mixta conform AC (locuinta +spatiu comercial la parter).De ce ma obliga primaria sa platesc impozit cu regim nerezidential pentru ... (vezi toată discuția)
Serviciul impozite si taxe pmg gioganu1 gioganu1 Buna ziua. Acest mesaj anexat este trimis de Serviciul Impozite si Taxe PMG pe e-mailul meu dupa ce am depus hotararea judecatoreasca Definitiva si ... (vezi toată discuția)