avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozitul pe cladire la un restaurant
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozitul pe cladire la un restaurant

Detinem un restaurant si suntem proprietari pe cladire. Din nefericire in anul 2020 am fost obligati sa tinem inchis cam 8 luni, din cauza restrictiilor din pandemie. Am primit o reducere de 50% pe perioada starii de urgenta. Dar nu e normal sa platim o suma destul de mare, ca impozit nerezidential, pe un spatiu pe care nu am avut voie sa-l exploatam. Normal ar fi sa se fi anulat impozitul pe proprietate pe toata perioada cat am fost inchisi. Bucuresti, sector 2.
Suntem obligati sa platim 1,5% din valoarea cladirii , pe tot anul 2020, chiar si in aceste conditii? Va multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

impozit cladire cu destinatie pensiune turistica fara activitate Lucy Glaser Lucy Glaser Buna ziua , Am o intrebare legata de impozitarea cladirilor . Detin o cladire care are destinatia de Pensiune Turistica cu 8 camere si restaurant . ... (vezi toată discuția)
Decizie de impunere cladire nerezidentiala dupa 6 ani. ce se poate face? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema. Detin o cladire nerezidentiala de 12 ani de zile. Acum cateva zile am primit o decizie de impunere de la ... (vezi toată discuția)
Impozit proprietate (restaurant-inchis covid) darius. darius. Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea problema. Am , pe firma, un spatiu comercial in Bucuresti , pe care il inchiriez unui restaurant. Din martie ... (vezi toată discuția)