avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am apelat la un cabinet executor judecătoresc in ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am apelat la un cabinet executor judecătoresc in calitate de ...

Am apelat la un cabinet executor judecătoresc in calitate de creditor am plătit onorariul dar nu primesc nici un răspuns de 3 ani cand sun la cabinet sunt repezita cu răspunsuri de neînțeles precum ca au și alte cazuri de rezolvat sau din cauza pandemiei nu se poate etc. In acest timp fostul soț își scoate proprietățile in vanzare. Lucrează dar nu cu angajare pentru ca sa nui fie poprit salariul. Ce este de facut. La cine sa mai apelez?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 12:39, 17 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu înțelegeți explicatiile executorului puteți să mergeti impreuna cu un av pt a solicita lămuriri. Probabil nu are bunuri care pot să să fie executate sau creanta dvs nu are cuantumul necesar pt a executa imobilele debitorului.
Cand am depus dosarul la cabinetul lor mi sa spus ca da se rezolva are proprietăți pe numele lui. Este o suma destul de mare asa au spus ca se poate recupera punând sechestru pe imobil sau ce este legal posibil pentru ami recupera suma datorata dar totuși de 3 ani nu primesc nici un răspuns cand merg la cabinet spune de ce nu am sunat cand sun ma expediază imediat totuși le-am plătit o suma nu trebuia sa imi ia banii daca nu era un caz recuperabil. Deci sa contactez un avocat? Pana sa îl execute silit el vinde tot. A vandut un teren de 2000mp intravilan si a pus casa in vanzare.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Ianuarie 2021
Veronica Calcea, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
deci ati apelat la un executor acum 3 ani si nimic in toata perioada asta ?
dreptul dvs de a-l executa silit, se prescrie doamna, apelati la un avocat urgent.
daca nu are venit oficial,, se poate executa imobiliar pt orice suma.
faceti-i plangere executorului, nu il lasati asa.



Mulțumesc frumos pentru răspuns. Luni o sa le mai cer alte explicații apoi voi apela la un avocat
Nu ați avut succes singură în relația cu executorul, de ce mai insistați ? Mergeți cu cineva care înțelege ce transmite executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare - executor judecatoresc carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Am primit o notificare de la un exec. judecatoresc si nu inteleg : se poate sa primesti asa ceva fara sa existe un proces, o hotarare ... (vezi toată discuția)
Cum sa imi recuperez copilul daca oamenii legii dorm? alinadragan alinadragan Buna ziua! in luna iulie am castigat custodia definitiva si irevocabila.nu mi-am vazut copilul de 1 an si 8 luni si inca se intinde perioada asta dureroasa nu ... (vezi toată discuția)