avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... La Ambasada in Londra trebuie programare pentru cartea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

La Ambasada in Londra trebuie programare pentru cartea de identitate ...

La Ambasada in Londra trebuie programare pentru cartea de identitate provizorie
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:13, 20 Ianuarie 2021
Toate serviciile consulare la Secția consulară din Londra se prestează numai pe bază de programare prealabilă. Programările sunt disponibile pe pagina web:
www.econsulat.ro
Provizorie? Pe ce motiv? Ce acte va lipsesc? Ambasada va poate elibera un titlu de calatorie care este valabil pana la ajungerea dvs. in Romania. Puteti imputernici o terta persoana care sa se ocupe sa depuna actele la serviciul de evidenta de care apartineti si sa ridice actul de identitate in tara pe care sa vi-l trimita prin corespondenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As dori sa stiu daca cu cartea de identitate provizorie poti ... Bostan mihaela Bostan mihaela As dori sa stiu daca cu cartea de identitate provizorie poti trece vaporul (vezi toată discuția)
Pot obține buletin prin consulat dacă nu am niciun act de identitate valabil? GabLuta GabLuta Locuiesc in Irlanda si mi-am pierdut certificatul de naștere. De curând am aplicat pentru un certificat duplicat prin consulatul din Dublin, si-l voi avea la ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)