avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua, aș dori să fac o sesizare și nu știu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua, aș dori să fac o sesizare și nu știu de cine ...

Bună ziua, aș dori să fac o sesizare și nu știu de cine depinde în privința vecinei care deține cocoși și cam mulți ~10 la număr și numai odihnă nu am de dimineață de la ora 04°°,06°°,08°°,etc, am ajuns să merg la serviciu obosit, aș vrea o sugestie să știu unde mă pot adresa., precizez că nu vorbim, nu am ce discuta cu ea. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:41, 19 Ianuarie 2021
N-am cui, e o depravată, aș vrea să știu dacă e legal să nu mă trezesc cu vreo amendă din partea poliției.

gi-jane2 a scris:

depuneti o sesizare la politia locala, primarie si in ultima instanta, va trebui sa va adresati instantei, pe obligatia de a face.
va canta 10 cocosi dimineata ? ii luam gatul si vecinei

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu va treziti. Nu ii chemati ca nu au ce galagie sa auda, mergeti la sectie si depuneti acolo plangere
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza si Agentia pentru Protectia Mediului.

Nu aveti cum sa fiti sanctionat ca ati sesizat asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice, dreptul la proprietate pe cote parti, norme sanitar veterinare...nici eu nu mai stiu ce.... ennOia ennOia Situatie: trei apartamente proprietate personala a trei familii care impart o proprietatea comună pe cote-părţi, proprietate ce consta in curte, gradina si ... (vezi toată discuția)
Galagie noaptea mariana_aba mariana_aba Buna ziua, locuiesc la curte, intr-un oras de langa Bucuresti si de cateva saptamani avem probleme cu vecinul. Acesta si-a achizitionat cateva gaini si ... (vezi toată discuția)
Detinere pasari la bloc do_sorin2003 do_sorin2003 Buna ziua As dori sa stiu daca in Bucuresti exista cadru legal pentru a sanctiona detinatorii de pasari in blocurile de apartamente. Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)