avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vă salut.Mă puteți vă rog,ajuta cu un sfat?Știu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vă salut.Mă puteți vă rog,ajuta cu un sfat?Știu că medicul ...

Vă salut.Mă puteți vă rog,ajuta cu un sfat?Știu că medicul specialist poate prescrie maxim 90 de zile de concediu medical într-un an.Știe cineva dacă e vorba de un an calendaristic(01.ian-31.dec) sau 12 luni consecutive?(adică de exemplu,mai 2020-mai 2021)Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Podarug , utilizator 11:10, 19 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Concediile medicale pentru incapacitate temporară de muncă se acordă pe o durată de cel mult 183 de zile în interval de un an, socotite de la prima zi de îmbolnăvire.
Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Concediile medicale pentru incapacitate temporară de muncă se acordă pe o durată de cel mult 183 de zile în interval de un an, socotite de la prima zi de îmbolnăvire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu medical si dreptul la concediu de maternitate si indemnizatia de maternitate alextudoran alextudoran Sotia mea are un contract care a inceput pe 22.08.2016 si se termina pe 24.08.2018, si este insarcinata in 6 saptamani poate avea dreptul la concediu medical ... (vezi toată discuția)
Concediu medical miriamcovalschi miriamcovalschi Buna ziua. As dori sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu concediul medical. Am fost angajata in anul 2015 in cadrul unui spital, si am beneficiat de mai ... (vezi toată discuția)
Durata unui concediu medical suciugeorgeta suciugeorgeta Cat timp poate avea,in continuu ,un salariat,concediu medical? am o salariata care are cm din iulie pana in prezent ,cod 01 si 06,este normal??? (vezi toată discuția)