avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Coduri CAEN infiintare plantatie si prelucrare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Coduri CAEN infiintare plantatie si prelucrare trandafiri de dulceata

Buna ziua,

Ma puteti ajuta cu un sfat va rog frumos?
Doresc sa infiintez o plantatie de trandafiri de dulceata, trandafiri pe care o sa ii culeg si sa ii prelucrez sub forma de :dulceata,sapun,apa de trandafiri, pe care apoi sa le comercializez in magazin/farmacie naturista.
As dori sa stiu va rog frumos la ce coduri CAEN ma incadrez?

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 19 Ianuarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Restrictii pentru cod caen 8514?! alex_09 alex_09 Buna ziua, Am vazut ca au mai fost discuti pe acest cod mai demult dar nu clare. As vrea sa deschid o societate cu acest cod ca si baza si pe langa sa mai ... (vezi toată discuția)
Comercializare produse naturiste - caen ac72andrei ac72andrei Buna ziua! Am deschis de curind o intreprindere familiala, am inchiriat un spatiu comercial (la parterul unui bloc) si as dori sa deschid acolo un magazin cu ... (vezi toată discuția)
Autorizatie vanzare dulceata Valeriano Valeriano Buna seara. In toamna aceasta am plantat trandafiri de dulceata pe 20 ari. Ma intereseaza de ce autorizatii voi avea nevoie la anul pentru a produce si vinde ... (vezi toată discuția)