avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trafic de influenta? Buna ziua! Nu stiu la ce se poate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trafic de influenta? Buna ziua! Nu stiu la ce se poate incadra ...

Trafic de influenta?
Buna ziua!
Nu stiu la ce se poate incadra urmatoarea situatie.
Concubina, la sfatul mamei sale, fuge din apartmentul dun Bucuresti in alt oras. Acolo isi inchiriaza un apartament si deschide un proces pentru custodia copilului (a luat si copilul cu ea).
La proces se prezinta mama concubinei si ii spune ca nu a dus copilul la doctorul de familie din Bucuresti pentru ca venea dl doctor Ghi..... "doctor cu relatii puternice, politician" (declaratiile mamei concubinei in fata dnei judecator, efectiv a subliniat ca e cu dedicatie).
La urmatorul proces, mama copilului se prezinta cu o adeverinta medicala in care copilul este depistat cu autism. Adeverinta eliberata cu o zi inaintea procesului.
Tatal a cerut sa duca si el copilul la doctor dar mama a refuzat. Dupa mai multe discutii aceasta a dus copilul la un doctor specialist din Bucuresti (cu functie mare de conducere in cadrul spitalului).
Este suspect faptul ca mama copilului are acces direct persoanele din conducerea diferitor institutii.
De mentionat faptul ca mama copilului nu are pe nimeni in orasul in care a fugit. Singura legatura cu acel oras este ace domn doctor Ghi...., deputat in acel oras, fost director al unei institutii foarte importante din domeniul medical.
Adeverinta medicala pare fabricata, hotararea judecatoreasca este oarecum suspecta (s-a demonstrat cu probe ca mama copilului i-a pus viata in pericol in mod repetat).
Nu stiu daca se poate face o plangere la DNA pentru ca tatal nu dispune de probe.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: vitalsmart , utilizator 13:32, 20 Ianuarie 2021
Copilul a fost prezentat la doctor iar mama a mintit ca acum copilul are momente in care se invineteste si cade jos.
Doamna doctor, care este sefa clinicii a observat ca aceasta minte si mai mult i-a solicitat mamei sa nu mai apeleze la relatii pentru a ajunge la doctor. Copilul a fost prezentat fara trimitere la solicitarile dlui deputat.
Mai mult, mama ii pune viata in pericol copilului deoarece ii administreaza medicamente care ii provoaca convulsii (dna doctor a observat din documentele prezentate).
Mama sedeaza copilul pentru a nu relationa cu tatal.
Din moment ce exista o hotarare judecatoreasca tatal nu stie cum sa procedeze pentru a proteja copilul.
Se poate anunta politia sa intervina?
Ma gandesc ca pana la urmatorul proces va fi prea tarziu pentru copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala. concubina a fugit cu copilul, de la adresa ... vitalsmart vitalsmart Ordonanta pesedintiala. Concubina a fugit cu copilul, de la adresa de domiciliu din Bucuresti, la o alta adresa din alt oras. Aceasta a facut foarte multe ... (vezi toată discuția)
Executorie de drept. cu drept de apel. buna ziua! in urma unui ... vitalsmart vitalsmart Executorie de drept. Cu drept de apel. Buna ziua! In urma unui proces ce tine de custodia unui copil, s-a emis o hotarare executorie de drept prin care ... (vezi toată discuția)
Dreptul la vizita copil un roman un roman bine v-am regasit! As vrea si eu o parere autorizata pentru urmatorul caz: Fiul meu a devenit taticul unei fetite acum trei luni.S-a ... (vezi toată discuția)